Tilbage til søgning

Saco River Motor Lodge & Suites

94 US$
/nat

Gennemsnit for november

Saco River Motor Lodge & Suites - Image 1
Saco River Motor Lodge & Suites - Værelse
Saco River Motor Lodge & Suites - Værelse
Saco River Motor Lodge & Suites - Reception
Saco River Motor Lodge & Suites - Pool

Priser på Saco River Motor Lodge & Suites

Vælg datoer for at se priser og tilgængelighed

94 US$
/nat

Gennemsnit for november

Gennemsnitlige månedlige priser

På Saco River Motor Lodge & Suites ligger prisen pr. nat i gennemsnit på 78 US$ i den billigste måned (marts) og 167 US$ i den dyreste måned (oktober), baseret på de seneste 12 måneder.

Gennemsnitlig pris pr. nat på Saco River Motor Lodge & Suites pr. måned, seneste 12 måneder (USD)
MånedGennemsnitlig pris
januar79 US$
februar83 US$
marts78 US$
april82 US$
maj100 US$
juni114 US$
juli126 US$
august135 US$
september102 US$
oktober167 US$
november94 US$
december87 US$

Dyrest: oktober (ca. 167 US$)

Billigst: marts (ca. 78 US$)

Om dette overnatningssted

Fra en have kan du nyde den skønne udsigt, eller du kan nyde godt af rekreative faciliteter, såsom en udendørs pool. Andre faciliteter på dette motel inkluderer gratis trådløs internetadgang, hjælp med udflugter/billetter og picnicområde.
Vis flere
  • Parkering

  • Swimmingpool

  • Ikkerygerværelser

  • Rengøring

  • Legeplads

  • Udendørs pool

Vis alle

Lokation

2626 East Main Street, Center Conway, New Hampshire, USA

Saco River (0.1 mil)

Conway Lake (1.8 mil)

Bradley Memorial Park (2.4 mil)

Fryeburg Public Library (2.7 mil)

Eastman Memorial Grove (3.1 mil)

Robert E. Peary Park (3.1 mil)


Værelsesmuligheder

King Room

Værelsesoplysninger

1 Ekstra Stor Dobbeltseng

Sover 2

Klimaanlæg
Opvarmning
Wi-Fi (Gratis)

Room with Two Double Beds

Værelsesoplysninger

2 Dobbeltsenge

Sover 4

Klimaanlæg
Wi-Fi (Gratis)
Køleskab

Two Bedroom Cottage with Kitchenette

Værelsesoplysninger

2 Store Dobbeltsenge
eller
1 Sovesofa

Sover 6

Klimaanlæg
Wi-Fi (Gratis)
Tekøkken

Three Bedroom Cottage with Kitchenette

Værelsesoplysninger

1 Sovesofa
eller
3× Store Dobbeltsenge

Sover 8

Klimaanlæg
Wi-Fi (Gratis)
Tekøkken

Gæsteanmeldelser af Saco River Motor Lodge & Suites

Hvad siger gæsterne

AI-genereret oversigt baseret på de seneste gæsteanmeldelser

På Saco River Motor Lodge & Suites beskriver anmeldelser et ophold uden luksus, med fokus på et budgetvenligt prisniveau. Stedet er generelt rent, med kompakte motelværelser, større familieværelser og udendørs faciliteter, mens indtryk af service og vedligeholdelseskvalitet varierer fra ophold til ophold.

Læs mere

Faciliteter

Godt

Rengøring

Blandet

Værelser

Forældet

Service

Blandet

Lokation

Praktisk

Spisning

Ukendt

Var dette nyttigt?

10

Christophe

IAN-logo

sidste måned

·

Overnattede 1 nat

Personnel agréable et souriant. Chalet propre et bien équipé.
Personnel agréable et souriant. Chalet propre et bien équipé.

8

Claude

IAN-logo

20. sep. 2026

·

Overnattede 2 nætter

Nice and friendly reception Oldish room Nice location
Nice and friendly reception Oldish room Nice location

10

Carolyn

IAN-logo

13. sep. 2026

·

Overnattede 1 nat

Local hospitality. Would stay there again.
Local hospitality. Would stay there again.

2

Lisa

IAN-logo

13. sep. 2026

·

Overnattede 2 nætter

Our stay was extremely disappointing, but what happened afterward was even more concerning. We discovered that a $130 bottle of perfume was missing from our room after housekeeping had access to the property. We immediately brought the issue to management because we expected our belongings to be safe while staying here. Unfortunately, the response from the property manager was incredibly dismissive. Rather than taking the complaint seriously and looking into what happened, I felt that the primary concern was defending the staff and minimizing the situation because it was “just a bottle of perfume.” It is NOT “just a bottle of perfume.” It was a $130 personal item that belonged to me and was in a room that we were paying to occupy. Regardless of the value, guests should never have to question whether their belongings are safe when they leave their room. What was most disappointing was the lack of accountability and concern from management. I would have expected the situation to be investigated thoroughly and the guest’s concerns to be treated with respect. We paid to stay here. We trusted that our room and belongings would be treated appropriately. Unfortunately, that trust was broken — and management’s response only made the situation worse. I would strongly encourage future guests to keep a close eye on their personal belongings and think carefully before choosing this property.
Our stay was extremely disappointing, but what happened afterward was even more concerning. We discovered that a $130 bottle of perfume was missing from our room after housekeeping had access to the property. We immediately brought the issue to management because we expected our belongings to be safe while staying here. Unfortunately, the response from the property manager was incredibly dismissive. Rather than taking the complaint seriously and looking into what happened, I felt that the primary concern was defending the staff and minimizing the situation because it was “just a bottle of perfume.” It is NOT “just a bottle of perfume.” It was a $130 personal item that belonged to me and was in a room that we were paying to occupy. Regardless of the value, guests should never have to question whether their belongings are safe when they leave their room. What was most disappointing was the lack of accountability and concern from management. I would have expected the situation to be investigated thoroughly and the guest’s concerns to be treated with respect. We paid to stay here. We trusted that our room and belongings would be treated appropriately. Unfortunately, that trust was broken — and management’s response only made the situation worse. I would strongly encourage future guests to keep a close eye on their personal belongings and think carefully before choosing this property.

10

Theresa

IAN-logo

8. sep. 2026

·

Overnattede 3 nætter

We found the Lodge to be very clean and well maintained. It would have been very helpful to have a broom and dust pan in the room, we brought two dogs with us and between them and us the floors were covered in grass cuttings.
We found the Lodge to be very clean and well maintained. It would have been very helpful to have a broom and dust pan in the room, we brought two dogs with us and between them and us the floors were covered in grass cuttings.

Overnatningsstedets retninglinjer

Indtjekningsanvisninger

Alt hvad du behøver at vide for et problemfrit check-in.

Vis flere

Indtjekning

Udtjekning

Fra 16:00 til 20:00

Før 10:00


Godt at vide

Yderligere politikker og oplysninger om denne ejendom.

Vis flere

Valgfrie tilvalg

Yderligere betalte tjenesteydelser du kan anmode om.

Vis flere

Har du et spørgsmål?

Øjeblikkelige AI-svar er baseret på oplysninger om hotellet


Priser for kommende datoer

november 2026
december 2026

Billigere

Dyrere

Gennemsnitlig pris pr. nat på tværs af tilbud, inkl. skatter og gebyrer.

Priser i USD for 2 gæster opdateres dagligt.



Produkt

  • Affilieret program
  • Cookiepræferencer
  • Cookie Politik
  • Privatlivspolitik
  • Brugsbetingelser

Social


© 2026 Vio